Recepta de cuina equatoriana : ENSEBOLLADO DE PESCADO L'encebollado de peix o encebollado de tonyina és un dels meus sopes preferides; Té un deliciós sabor, és càlid i refrescant al mateix temps, però la preparació és molt simple i fàcil. El encebollado que es pot menjar per dinar o el sopar.
Ingredients:
2 lliures de tonyina Fresco
1 lliura xips de iuca fresc o congelada
2 cullerades aceite
2 tomàquets
ceba picados½picada
1 culleradeta de pebrot picant en tasses de molido
8 de comí de culleradetes de polvo
2 de agua
5 branquetes de cilantro
Sal a la gusto Curtido de ceba i tomàquet
Preparació:Preparar un saltat amb ceba, tomàquet, comí, pebre vermell i sal.Afegir l'aigua i les branquetes de coriandre.Afegir la tonyina quan l'aigua comença a bullir, cuini fins que la tonyina és a punt, aproximadament 15 minuts.Quan el brou és on cuinar l'aigua i estalviar-lo per cuinar iuca.Separar tonyina a rodanxes, salvar per afegir-lo més tard.Bullir el brou de tonyina i afegir la yuccas, cuinar fins que estiguin suaus.Treure el yuccas i tallar en trossos petits.Restauri el yuccas picats i les llesques de tonyina en el brou, rectificar la sal i la calor fins a punt per servir.Per servir els peixos encebollado és una bona part de bronzejat de ceba i tomàquet en la part superior de cada plat de sopa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario